Despre Ludmila


Preocuparile legate de tot ce-i tainic, pot sa afirm acum, la aceasta varsta, ca au existat dintotdeauna in mine. Asa ma tin minte, din copilarie, plina de intrebari. De ce m-am nascut? De ce in aceasta familie ?  De unde vin? Unde se duc sufletele oamenilor cand mor?

Am citit orice imi oferea sansa unui raspuns, de la filozofii antici la Raymond Moody - Viata dupa viata, despre Evolutia Divina si Marii initiati si multe alte, legate de istoria religiilor. Am urmat nenumarate scoli si cursuri de deschidere spirituala si activare a capacitatilor parapsihice si, astfel, am ajuns la Astrologie.

Prin aceasta disciplina, am descoperit raspunsuri, am invatat si am constientizat, cu adevarat, valoarea sinelui si a vietii.

Initial, am lucrat intr-un cerc mai restrans, apoi, cand am simtit ca sunt atat de bogata sufleteste incat pot impartasi si cu altii aceasta cunoastere, am facut astrologie on-line, sub pseudonimul Tina. Astfel, intre mine si cei de la capatul firului s-au creat legaturi speciale.  Am raspuns la mii de apeluri si am incercat, cu multa dragoste, sa ajut oamenii sa-si cunoasca potentialul real, sa traverseze perioadele dificile din viata lor, sa-i sustin si sa le sporesc incredea in propria fiinta. Si pentru asta, le multumesc lor, clientilor mei dintre care multi mi-au devenit prieteni, pentru increderea lor.

Valid XHTML 1.0 Transitional! Valid CSS 3!