Varsator


(20 Ianuarie – 18 Februarie)

Cuvintul cheie - EU STIU

Varsator lucreaza pentru colectivitate.

Persoanele nascute pana pe 26 Ianuarie, pot avea influente de Capricorn si Varsator.

Semn masculin, de aer, guvernat de Uranus.

Simbol: un barbat sau o femeie care goleste un ulcior, urna sau paharnicul. Cei care apartin acestui semn sunt prieteni loiali, muncitori neobositi in beneficiul umanitatii. Isi doresc mult sa castige, dar nu sunt lacomi. Nu isi fac imagini false si nici nu sunt afectati. Sunt hotarati, incapatanati si adesea certareti. Firi rebele, traiesc viata la maximum, aici si acum, reusind sa surprinda, in bine sau rau, pe toata lumea. Sunt geniali si avangardisti, detesta rutina si vechiul. Barbatul: este prietenos si intelegator, facandu-i pe cei din jur sa se simta increzatori. Se sim diferit de ceialalti si niciodata nu se incadreaza cu totul in norma. Nu este nici fragil, nici puternic, este el insusi, este original. Ii place mult sa discute si de regula, se ataseaza de femei mai inteligente si mai originale decat media. Nu este total visator, caci are o latura pragmatica, mai degraba spiritual si dotatat cu o mare intuitie, ce-i permite sa anticipeze. Este constant – daca te iubeste, nu va pleca nicviodata pe nepusa masa. Singura conditie este sa-i lasi sentimentul ca e liber.

Femeia: reprezinta tipul femeii moderne, emancipate, care nu se teme sa frecventeze cararile nonconformiste ale amorului. Nimic din ce pare privilegiul universului masculin nu-i este indiferent, interzis si cu atat mai mult ceea ce este indraznet. Desi independenta si indragostita de aventura, este foarte feminina, iar sensibilitatea ei profunda, putin cunoscuta, de altfel, contrasteaza cu firea ei. Atunci cand isi manifesta sensibilitatea, prefera tipul erou, capabil sa infaptuiasca lucruri marete. Iubeste in masura in care admira si poate avea un adevarat cult pentru partenerul ei, pe care, de regula, il supraestimeaza. Exista riscul sa fie dezamagita, in viata de zi cu zi, cand partenerul isi va etala slabiciunile. Il iarta, dar, incet, incet, admiratria dispare. Daca insa partenerul isi doreste o ascensiune sociala, ea ii va fi o aliata credincioasa. Are capacitatea de a descoperi talentele altora, sa presimta posibilitatile si sa le trezeasca.

PERSONALITATE - Semnul Varsatorului este dominat de planetele Saturn si Uranus si influenteaza persoanele nascute intre 21 Ianuarie si 20 Februarie. Cel nascut sub semnul fraternitatii este probabil cel mai prietenos si mai voi semn al zodiacului. Energia saturniana imbinata cu cea uraniana ii imprima dorinte puternice si nevoie de expansiune dincolo de ingradirile firii. Originalitatea si excentricitatea sunt atributele Varsatorului. Versatil si original el va incerca intotdeauna sa initieze proiecte noi pentru ca este inzestrat cu o putere creativa de exceptie. Datorita pozitionarii a doua planete in aceasta constelatie nativul cunoaste consecutiv, cand stari de exaltare, cand va fi lent si traditionalist. Este insa dinamic si consecvent reusind adesea sa-si duca proiectele la final. Viata sa este insa de cele mai multe ori marcata de insatisfactie pentru ca odata ce a ajuns la finalul unui drum va aparea si plictiseala. In lipsa altui proiect de avangarda va cadea intr-o stare apatica ce va fi depasita numai in momentul in care inspiratia va incepe sa lucreze din nou la capacitate maxima. Cel mai mult detesta snobismul si glumele de proasta calitate. Varsatorul are nevoie de prieteni care sa-l stimuleze intelectual si de la care sa auda idei noi.

BANI SI AFACERI - Varsatorului ii plac banii si confortul insa niciodata nu este lacom. Este suficient ca el sa atinga un statut social important pentru ca apoi sa ofere ajutorul sau celor care au nevoie. Pozitionarea planetelor in aceasta constelatie ii confera noroc si sansa de avere la o varsta inaintata. Banii si pozitia vor veni prin munca, in special prin efort intelectual dar si prin ajutor primit de la protectori. Acesti nativi se disting in domenii care solicita creativitatea si care necesita concentrare si abnegatie. Sunt atrasi indeosebi de domeniile de comunicare sau de cele tehnice. Nu se descurca rau nici in politica pentru ca puterea de convingere si diplomatia ii avantajeaza. Banii sunt priviti ca mijloace prin care se realizeaza un scop, nu un scop in sine, astfel ca Varsatorul va sti sa aprecieze banul la adevarata sa valoare - ca pe un bun de circulatie publica. Este insa si cheltuitor si extravagant. Ca superior va sti intotdeauna cum sa-si rasplateasca subalternii si sa aprecieze oamenii de adevarata valoare fara sa se gandeasca la bani.

DRAGOSTE - Temperamentul sau vioi faciliteaza atat relatiile amicale cat si pe cele sentimentale. Se indragosteste destul de repede, insa, relatiile se rup la fel de repede din cauza incompatibilitatii de caracter. Cand voios, cand ursuz, acest individ va fi greu de inteles chiar si de catre persoana care il iubeste. Uneori viata sentimentala este marcata de suferinta sau insatisfactie, tocmai din cauza acestei incompatibilitati care obliga nativul la schimbare. Fiind un semn viril Varsatorul isi incepe viata sexuala de timpuriu in raport cu celelalte semne. In cele mai dese cazuri si casatoria are loc la o varsta tanara insa sansele ca aceasta sa dureze sunt rare. De obicei sunt cautate ca parteneri intimi persoanele ideale,cu preocupari intelectuale similare si prieteni comuni.In dragoste, ca si in casatorie va cere libertate comuna in legatura cu propriile cai de actiune si nu va renunta niciodata la dreptul de a face ceea ce-I place.

SANATATE - Prezenta celor doua planete in aceasta constelatie se va face simtita atat la nivel energetic subtil cat cerebral. Saturn va obstructiona canalele energetice catre creier in timp ce Uranus va amplifica acest debit. Datorita acestei disonante exercitate asupra individului pot aparea stari de tensionare nervoasa care in cele mai dese cazuri constituie suportul depresiilor nervoase. Se cere ca nativii acestei zodii sa lucreze mai mult asupra emotiilor si sa abordeze cu calm diversele situatii cu care se confrunta. Dupa a doua jumatate a vietii sunt de asteptat si posibile probleme endocrine.

Valid XHTML 1.0 Transitional! Valid CSS 3!