Scorpion


(23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Cuvantul cheie - EU DORESC

SCORPION cauta securitatea emotionala.

Persoanele nascute pana pe 30 Octombrie vor avea prezente calitati ale ambelor semne.

Semn feminin, de apa, guvernat de planeta Pluto si Marte.

Simbol: scorpion – care in limba araba si siriana inseamna „rana, confruntare, razboi”; sarpe, sau vultur.  Nativii acestui semn au o mare putere de vointa si un imbold afectiv puternic. Nu sunt oamenii „jumatatilor de masura”, indiferent ce fac, fac cu hotarare si nu lasa neterminat.. sunt  persoane secretoase si, de asemenea, concurenti sau dusmani nemilosi. Dispretuiesc slabiciunea. Au tendinta de a fi vindicativi, sarcastici, posesivi si suspiciosi. Sexul este un capitol de mare interes in existenta lor.

Barbatul Scorpion este rezervat, in aparenta, secretos si se dezvaluie foarte lent. Chiar daca pare linistit, poate fi foarte agresiv. El resimte foarte puternic ceea ce se intampla in tine, in el si in toate aspectele care-l inconjoara. Poseda o mare capacitate de lupta si tenacitatea in atingerea scopurilor. Are o intuitie foarte dezvoltata, o luciditate constanta si o judecata in care te poti increde. Este un pasional ce exercita un magnetism special. Nu-i plac femeile care cedeaza prea usor, el cauta complexitatea, situatiile facile nu-l intereseaza.

Femeia este feminin-erotica, seducatoare, tipul  „femeie fatala”. Si la ea, ca si la barbat, legea sexului este imperioasa. Un barbat are pret in ochii ei, numai daca reuseste s-a domine ea fiind o persoana extrem de puternica. Problemele ei amoroase se deplaseaza pe planul conflictelor dintre trup si har.

PERSONALITATE - Datorita energiilor martiene si plutoniene care se manifesta in acest semn, scorpionul este unul dintre cei mai puternici si tenace. Pozitia acestei case pe cer permite nativilor sa aiba de-a face cu numeroase procese de transformare fundamentala la toate nivelele ,ceea ce va ajuta intotdeauna la imbunatatirea situatiei sale. Scorpionul poseda o putere si o vointa iesite din comun, atribute care ii vor aduce de cele mai multe ori reusita. Exista insa si o parte umana, socializata a Scorpionului,placuta celor care il au pe aproape pentru ca el va sti sa se faca adorat chiar si in momentele sale de criza accentuata. Ca prieten va oferi favoritilor sai tot ajutorul de care au nevoie, cu o marja de siguranta bineinteles, pentru ca nu-I place sa fie tras pe sfoara. Daca cineva a profitat de pe urma lui sau l-a pacalit , Scorpionul nu va riposta imediat ci mult mai tarziu pentru a-l putea lovi din plin pe acela care a cutezat sa-l insele. Furia sa va trece pe moment insa ranchiuna va ramane mult timp ascunsa printre sentimentele sale. Intuitia este foarte dezvoltata si adesea traieste stari empatice avand abilitatea de a penetra gandurile altora, intuindu-le miscarile.

BANI SI AFACERI - In afaceri se remarca prin abilitate si tact. Daca si-a propus ca veniturile sale sa creasca, nimic nu-l va putea opri in drumul sau si de este nevoie va munci pana la epuizare, pentru ca Scorpionul nu stie sa piarda. Ca om de afaceri este poate cel mai tenace dintre toate semnele anului pentru ca arta sa de a face bani este mult diferita de a celorlalti nativi. Adesea, secretul reusitei sale ramane un adevarat mister chiar si pentru cei care cred ca il cunosc bine. Daca o afacere nu merge o va inlocui imediat cu o alta sau va dori sa incerce si intreprinderi mai putin legale..bineinteles cu prudenta, pentru ca conditia este aceeasi, reusita irevocabila. Ca domenii de activitate se remarca printre cei care fac munca de cercetare, sunt buni psihologi si uneori ocultisti de marca, din cauza interesului profund pe care Scorpionul il nutreste pentru mister. Diplomatia ar fi deasemenea o alta cariera indicata pentru acest nativ capabil sa mearga pe cai obscure din dorinta de a-si atinge scopul.

DRAGOSTE - Dorintele emotionale sunt intens influentate de energiile sexuale. Puteti sa-i spuneti carnalul sau pasionalul si il puteti lua pe oricare doriti. Atractia sexuala este foarte puternica si pentru ca o relatie sentimentala sa-l satisfaca pe deplin trebuie ca aceasta conditie fundamentala sa fie intrunita. Dragostea la prima vedere sau sexul de o noapte nu sunt lucruri noi pentru Scorpion. Printre altele, zodia confera un puternic magnetism si o maniera mai libertina de a vedea viata. Flirtul este in general privit ca un lucru demodat si daca se va ajunge la asa ceva Scorpionul trebuie sa aiba motivele lui serioase. In relatia intima imaginatia joaca un rol important ce aduce o nota de poezie si romantism. In casatorie, va fi generos si atent cu persoana iubita investind multa afectiune. Daca insa sunt criticati vor deveni morocanosi si impacarea va fi dificila. Nu sunt prea increzatori in dragoste si poate tocmai de aceea prefera sa nu se ataseze de o anumita persoana decat daca ei cred ca merita cu adevarat. Cei care iubesc un Scorpion vor trebui sa stie ca in relatia cu acesta nu are ce cauta superficialitatea si minciuna, pentru ca exista riscul se a fi descoperiti si atunci vai.

SANATATE - Persoanele care poarta amprenta astrala a acestei zodii au in general un fizic sportiv, insa, in cele mai frecvente cazuri nu se acorda suficienta atentie tulburarilor de sanatate. Din punct de vedere energetic, Marte si Pluto sunt asociate cu traiectele glandelor sexuale si canalul energetic central ce treverseaza organismul din bulbul rahidian pana la terminatia sacrala. Predispozitia la imbolnaviri se refera la posibile afectiuni ale organelor genitale sau probleme ale maduvei, dar si bruste caderi energetice.

Valid XHTML 1.0 Transitional! Valid CSS 3!