Portret astrologic


Portret astrologicUn horoscop natal complet, care va ofera mai mult decat oricare studiu astrologic obisnuit.

Este un studiu bazat pe astropsihologie si el va da informatii despre fiinta care sunteti, atat din punct de vedere al elementelor dominante, cat si al energiilor prin care se manifesta acestea.

Va invitam sa plecati in cautarea… propriului sine si la intilnirea cu viitorul!

Va intereseaza?

Harta natala reprezinta “un set de instructiuni”, oferite de Dumnezeu oricarei fiinte, nascute in momentul si locul pentru care se schiteaza harta. Conform acestei conceptii, fiecare casa astrologica simbolizeaza un tip fundamental de experienta umana. Harta natala, luata ca un intreg, reprezinta “dharma” individului – ce este el menit sa reprezinte. De asemenea,  dharma  se refera la un set integral de activitati, necesare mediului in care s-a nascut individul. Un om se naste intr-un anumit moment si loc, pentru a satisface o nevoie particulara a omenirii.

Aveti sansa sa deslusiti proorocirile pe care "ursitoarele" vi le-au facut, la nastere.

Horoscopul natal personalizat se intocmeste in functie de data, ora si locul nasterii si cuprinde:

  • astrograma natala (planetele, casele, aspectele, ascendentul);
  • interpretarea astrogramei natale (zodia natala, decada, calitatile si defectele persoanei prin prisma aspectelor dintre stele, sectoarele vietii sociale, predispozitiile in directia realizarii personale);
  • predispozitii si recomandari pentru principalele domenii (sanatate, viata sociala, viata profesionala, viata sentimentala).

Horoscopul natal este interpretat de un astrolog profesionist, pe baza datelor individuale si nu este o interpretare generica, realizata de diverse programe software.

Important!

Orice alt serviciu comandati, ca de exemplu: Tranzitele, Progresiile si Revolutiile Solare implica, automat, studierea hartii natale.

Doar ea ne poate vorbi de identitate, putere interioara sau sociala, felul in care relationam, cum iubim, sau cum ne dorim sa fim iubiti si, despre orice ar insemna "Eu Sunt".

Celelalte servicii arata doar, cum ne raportam ca fiinte de sine statatoare, la evenimentele ce apar in viata noastra.

Pret: 250 lei

Prin:

Messenger - junonaludmila @yahoo.com Skype - ludmila.ungureanu 

buton_comanda2

 

Valid XHTML 1.0 Transitional! Valid CSS 3!