Astrologie

In articolele din sectiunea Astrologie voi face o trecere in revista a diversilor termeni intilniti in astrologie pentru a le intelege semnificatia in orice studiu astrologic care va intereseza.

CONTACT

Prin Messenger - 

E-mail:junonaludmila@Yahoo.com

Prin Skype

ID: ludmila.ungureanu 

Telefon: (0734) 598 756 

Axa Ascendent-Descendent

Reprezinta Constiinta si este vazuta operand in functie de axa orizontala - Ascendent-Descendent.

Citeste mai mult »

Zilele de nastere - Personologia

Analizarea zilei de nastere, ne ajuta nu numai sa  cunoastem mai bine propria fire, ci si sa-i intelegem, mai profund, pe cei cu care relationam.

Citeste mai mult »

Tranzitele planetelor

Tranzitele şi progresiile sunt aspecte care depind de sensibilitatea individului şi de rapiditatea cu care reuşeşte să asimileze întreaga gamă de semnificaţii ale experienţei prin care trece. Atitudinea persoanei in raport cu evenimentele, nu poate fi prevazuta de astrolog, dar el poate avertiza asupra problemelor ce s-ar ivi in aceasta perioada si poate sfatui si invata persoana implicata, cum sa o asimileze. Un tranzit, reprezinta trecerea prin zodiac a unui astru, la un moment dat, peste un punct sensibil al hartii natale, sau in aspect cu acest punct sensibil. Astropsihologia, uneste astrologia clasica cu psihologia, combinand nivelul mental cu cel emotional, punand accent pe acceptarea si integrarea diverselor experienţe, cu care nu am putut să ne confruntăm în totalitate, în momentul în care ele  au avut loc, fiind prea dureroase,dar, "Nu există trezire a conştiinţei fara suferinţa.." (C.C. Jung) .

Citeste mai mult »

ASTROLOGIA RELATIONALA

“Iubirea are mai multe chipuri. Ea poate sa se exprime intelectual, prin vorbire sau prin scris, emotiv, prin sentimente de emotie si de dragoste, fizic, prin mangaieri, sarutari, sau, prin ceea ce se numeste a face dragoste. Experienta de iubire este, deci, completa, numai atunci cand se regasesc toate cele trei aspecte. Daca relatia exista in mod unic, fara latura intelectuala, ea inceteaza sa fie stimulanta, dupa un anumit timp. La fel, daca iubirea se situeaza, in principal, la nivel fizic si fara afectiune adevarata, relatia se epuizeaza si moare, la fel ca si o relatie pur intelectuala”.

Maestrul Hilarion.

Citeste mai mult »

Ascendentul si Mijlocul Cerului

        Ascendentul si Mijlocul Cerului, factori de importanta vitala pentru structura personalitatii.

Tema natala poate fi interpretata corect, doar de persoane inzestrate cu intelepciune intuitiva, iar acestea sunt putine.”

Paramahamsa Yogananda

Citeste mai mult »

Axa Mijlocul Cerului – Fundul Cerului

Puterea si capacitatea de existenta integrala se refera la axa verticala Mijlocul Cerului-Fundul Cerului  sau axa Zenit – Nadir.

Citeste mai mult »

Revolutia solara

Revolutia solara reprezinta aniversarea, reintoarcerea Soarelui in punctul de plecare la nastere, demarand astfel un nou ciclu. Ciclul solar in jurul zodiacului dureaza un an calendaristic.  

Citeste mai mult »

Semnificatia caselor

 „A trai cu adevarat reprezinta un act de neancetata nastere”

Casele  reprezinta campurile de experienta, in care se manifesta energiile semnelor si planetelor si reflecta experienta interioara a individului.

Traditional, reprezinta scena pe care, un actor (planeta), isi joaca rolul, prin energia semnului care locuieste respectiva casa.

Citeste mai mult »

Horoscop

Prezentarea semnelor zodiacale cuprinde informatii generale despre fiecare semn in parte. Astfel:

Citeste mai mult »Valid XHTML 1.0 Transitional! Valid CSS 3!