Recomandari

Marte Retrograd

In ziua de 6 martie 2016, planeta Marte intra pe semnul Sagetatorului, moment care vorbeste de contopirea existentei umane cu esenta noastra divina.

Din 17 Aprilie, cand planeta Marte a intrat in mers retrograd, la 8°54’ Sagetator, am parcurs cu totii o calatorie provocatoare și complexă.

Zilele trecute am facut o tomografie abdominala si rezultatul ei m-a luat prin surprindere: organul ce mi-a provocat, in ultimul an, cele mai multe probleme, este Ficatul dar, alaturi de el si celelalte organe ce definesc latura feminina – partea dreapta a corpului.

Din punct de vedere spiritual, ficatul reprezinta sediul supararii si al celor mai negative emotii - manie, furie. Problemele de ficat vin, de regula, dintr-o manie indreptata impotriva propriei persoane, disimulata intr-o manie fata de altcineva, ca rezultat al conflictului dintre suflet si mental. “Daca in actuala incarnare entitatea sufera un prejudiciu pe care nu va sti sa-l indrepte, ficatul poate fi afectat.”

Deci, este cat se poate de clar pentru mine si ar trebui sa fie la fel de clar si pentru voi, cei care simt la fel ca mine.

Am mers pe firul amintirilor, nu prea departe insa si am rememorat evenimentele. Da , eram furioasa, foarte furioasa. Planeta Marte in retrogradare se afla in semnul Scorpion. Nu stiu cum si nici nu pot sa manifest acest sentiment, este o furie muta, ce lucreaza doar in interior dar, aceasta constientizare mi-a oferit sansa intelegerii.

Am facut greseli fata de mine, am permis altora sa se bucure de munca mea, de truda mea si – mai ales – am permis sa fiu data deoparte, intr-un mod subtil agresiv (psihic), de catre persoane incapabile sa inainteze in viata, fara sprijinul altcuiva.

Incepand cu 25 Iunie 2016, aspectele tensionate generate de planeta Marte dispar si planeta intra intr-o relatie de armonie cu Planetoidul Chiron – asteroidul intelepciunii, ghidul nostru spiritual - mai pe scurt, ne vine mintea la cap, ne inteleptim, devenim mai prudenti, iar actiunile noastre incearca sa redirijeze sentimentele noastre, ce ne reamintesc de trecutul nostru indepartat, dar si de cel mai recent, antrenand in mersul lor aproape toate planetele.

Luni, 27 Iunie 2016, avem Luna Noua pe semnul Berbecului si, pe 30 Iunie, planeta Marte intra in mers direct, in aceeasi relatie de armonie cu Chiron- retrograd la randul lui-aflandu-se la  23°03’ Scorpion.

De retinut ca, desi va fi in mers direct, revenirea acestei planete la gradul  8°54’ Sagetator, va dura pana  pe 22 August.

In tot acest timp – exceptie facand ziua de 22 Iulie - Marte/Scorpion - careu Luna/Varsator si, din 24 Iulie aspect tensionate  in viata particulara, predomina aspectele pozitive.

Din 3 August planeta Marte intra in Sagetator, si se manifesta ca un razboinic ce-si apara convingerile, valorile personale, creativitatea si viitorul.

“După ce ați muncit din greu si dupa o perioadă extrem de dificilă de realocare fizică… în care ați eliminat din prezent fragmente din trecutul vostru și ați plasat fragmente noi și autentice din ACUM-ul vostru, în viitorul vostru… intrați într-un ciclu de creație cu totul nou. Fiecare celulă din ființa noastră se trezește acum la unitate… către care inima și mintea se deschid de câțiva ani. Suntem pe cale de a materializa ceea ce de obicei exista doar în imaginația noastră… acele viziuni ce strigau la noi din străfundul ADN-ului nostru (stelar), cândva adormit, se împământează acum în lumea fizică. ” (Elena Cocis)

SIMETRIA ASCUNSA A DATEI DE NASTERE

VREAU SA IMPARTASESC CU VOI O CARTE INEDITA, CARE OFERA INDICII FOARTE VALOROASE DESPRE CINE  SUNTEM, FOLOSIND SISTEMUL "KI CU NOUA STELE". EL REPREZINTA STUDIUL FELULUI IN CARE, TIPARELE DE ENERGIE SE MISCA, IN MOD ARMONIOS, PRIN TIMP.

”SEMNIFICATIA DATEI DE NASTERE - Simetria ascunsa a datei de nastere iti dezvaluie planul vietii tale - ESTE SCRISA DE JANE HANER SI DA INFORMATII FASCINANTE SI DEOSEBIT DE PRACTICE, CE POT FI APLICATE IMEDIAT IN VIATA TUTUROR.

CE SPUN DATELE TALE DE NASTERE DESPRE PERSONALITATEA TA, SINELE EMOTIONAL SI ADEVARATA CHEMARE IN VIATA.

Carti speciale pentru femei

Mananca, roaga-te, iubeste

La 30 si ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa.

Si totusi e asaltata de îndoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea în depresie, o relatie catastrofala…

Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca în lume de una singura.

Citeste mai mult »

Carti pentru barbati

CALUGARUL CARE SI-A VÂNDUT FERRARI-UL, este povestea lui Julian Mantie, un avocat stralucit care, din cauza stilului de viata dezechilibrat, ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord într-o sala de tribu­nal aglomerata.

Citeste mai mult »

TEHNICA PIERDUTA A RUGACIUNII

Secretul rugaciunii se afla dincolo de cuvintele de lauda, de incantatiile si de cantecele ritmice inchinate "puterilor care sunt". Aflam puterea rugaciunii in sentimentele pe care cuvintele rugaciunii le evoca in interiorul nostru. Sentimentul din rugaciunile noastre este cel care ne deschide usile si ne lumineaza drumul catre fortele vazute si nevazute.

Citeste mai mult »

Gregg Braden, puntea dintre noi si lumea spirituala…

Desi de formatie stiintifica, Gregg Braden, prin cartile sale uluitoare, a devenit un reprezentant de marca la conferinte internationale si la emisiuni mass-media, datorita importantei pe care o acorda rolului spiritualitatii in tehnologie.

Citeste mai mult »Valid XHTML 1.0 Transitional! Valid CSS 3!